Diefstal vanaf Das Boot!!! - Reisverslag uit Genthin, Duitsland van Das Boot Kurt Werner Seidel - WaarBenJij.nu Diefstal vanaf Das Boot!!! - Reisverslag uit Genthin, Duitsland van Das Boot Kurt Werner Seidel - WaarBenJij.nu

Diefstal vanaf Das Boot!!!

Blijf op de hoogte en volg Das Boot

11 November 2006 | Duitsland, Genthin

Op heterdaad betrapt!! Met 1 man nog aan boord. Overige bemanning kwam net terug en
de dieven zijn toen gepakt, zijn bij Polizei geweest.
Alle spullen zijn terug en er is op tijd het anker gelicht!! Kortom alles weer wel aan boord!!

• 12 November 2006 - 12:44

Benny:

hoe is het nou /

• 12 November 2006 - 12:49

Harrie:

Ja hoe ist nou?
    Grapje zeker van Jos...
    Straks is ie zeker uitgebrand ;-)

• 12 November 2006 - 12:52

Pa En Ma:

nu er voloptegen aan jongens,en de deur sluiten bij weggaan of pitten
    tot horens.

• 12 November 2006 - 19:41

Catrinus/Jannie:

he Jos, blij dat wij niet met onze boot bij jullie in die sluis lagen, het is toch een heeele kunst als je alleen in zo'n grote sluis ligt en dan nog de wal te raken!!!!!

• 12 November 2006 - 22:33

Hans:

Bernie was sneller en heeft die Rus tegen de grond gehouden, gelukkig uiteindelijk alles terug

• 13 November 2006 - 07:15

Gezinus En Jan:

Hebben jullie ook die fietsen van onze oma's meegenomen als tegenprestatie?

• 13 November 2006 - 08:59

Gerdien:

Hoi jongens, het is vandaag de 13e! Wil jullie niet ongerust maken maar houd ogen en oren open. Goede vaart!! Groeten van de Huttels!!!

• 13 November 2006 - 12:50

Hans:

Ben nu even van de boot af en ga zo weer naar de boot toe, de Polizei heeft vanmiddag inderdaad een (controle)bezoek gebracht, geen bekeuringen of grote problemen

• 13 November 2006 - 18:11

Bram:

Met MAN motoren aan boord kan en mag dat. Die motoren dateren vast uit de tijd dat er nog een link van MAN naar VW was denk ik?

• 21 November 2006 - 17:04

Inge B.:

Goh Bernhard, dat had ik nou niet achter jou gezocht!! En dat jouw bijnaam Bernie is, is helemaal een leuke uitspatting. Ik snap jouw opmerking van gisteren over het spannende weekje. Leuk om het logboek van jullie te lezen.